Visszaélés bejelentő rendszer

Visszaélés-bejelentési forródrótunk egy könnyen kezelhető, biztonságos online elérhető felület, melyet a PROKATOR-NET Kft.-vel jogviszonyban álló bizonyos gazdasági társaságok visszaélés-bejelentéseinek fogadására és a bejelentések kivizsgálásának támogatására hoztunk létre.

Felhívjuk figyelmét, hogy Társaságunk kizárólag azokat a bejelentéseket illetékes fogadni, amelyek a kezdőlapon meghatározott esetkörökbe tartoznak és szintén az itt rögzített bejelentésre jogosultaktól származik. Továbbá fontos kiemelni, hogy a PROKATOR-NET Kft. csak a vele jogviszonyban álló gazdasági társaságok, mint foglalkoztatók bejelentéseit jogosult feldolgozni. A foglalkoztató kötelessége, hogy amennyiben a PROKATOR-NET Kft. szolgáltatását veszi igénybe annak tényéről a bejelentésre jogosultakat már megbízás kezdetekor értesíti, valamint számukra hozzáférhető helyen (pl.: honlap) és a belső visszaélés – bejelentési rendszerszabályzatában feltünteti.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben névtelen bejelentést tesz, abban az esetben a nem köteles a foglalkoztató vizsgálatot indítani.

Névtelen bejelentés esetén, kérjük a személyes adatai helyére írja az „anonim” szót. Továbbá kérjük, hogy "anonimizált" vagy "személytelen" e-mail címet adjon meg az elérhetőségeként, amelyből nem lehet következtetni a kilétére. Tekintettel arra, hogy meg kell adnia azokat az információkat, amelyek lehetővé teszik az információcserét. Mindemellett figyelembe véve a névtelen bejelentés lehetőségét a név és lakcím pontok kivételével a többi mező kitöltése kötelező az online bejelentés kivizsgálásához.

Amennyiben a bejelentő anonim, meg kell kérni, hogy ne maradjon névtelen, annak érdekében, hogy megkönnyítsék később az információcserét.

© 2023 Minden jog fenntartva. Hivatalos weboldal - www.visszaelesforrodrot.hu

Impresszum | Adatkezelési tájékoztató

Az oldal sütiket használ, hogy fokozza az Ön felhasználói élményét!

Tudj meg többet!